Menu Luk

Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik hos A-GRAVERING V/ANNE DALSAGER

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Om Google Analytics Cookies

Vi benytter Google Analytics til at registrere hvor mange der besøger vores websted, hvor de kommer fra, hvor længe besøget varer, hvilke ord, der er søgt på osv.

Google Analytics indstiller første part cookies via et stykke JavaScript kode, som skal tilføjes til hver side, som webstedsejere vil spore. Det aktiverer 4 cookies automatisk, og en femte via opt-in (dette relaterer til at dele information om din trafik med Google).

Globalt og i EU indstiller medlemsstaterne Google følgende cookies:

__utma Cookie

En vedvarende cookie – forbliver på en computer, medmindre den udløber, eller cookie cachen ryddes. Den sporer besøgende. Metrics forbundet med Google __utma Cookie omfatter: første besøg (unikt besøg), sidste besøg (tilbagevendende besøg).

__utmb Cookie & __utmc Cookie

Disse cookies arbejder sammen for at beregne besøgslængden. Google __utmb afgrænser den nøjagtige ankomsttid, og derefter registrerer Google __utmc den præcise udgangstid for brugeren.

Fordi __utmb tæller indgangsbesøg, er det en session cookie, og udløber ved slutningen af sessionen, f.eks. når brugeren forlader siden. Et tidsstempel på 30 minutter skal være til stede, før Google cookie __utmc udløber. I betragtning af, at __utmc ikke kan vide, om en browser eller en websession slutter. Derfor, hvis der ikke er registreret nogen ny sidevisning i 30 minutter, er cookien udløbet.

Dette er en standard ‘nådeperiode’ i webanalyser. Ominture og WebTrends blandt mange andre følger den samme procedure.

__utmz Cookie

Cookie __utmz overvåger HTTP-henviseren og noterne, hvor en besøgende ankom fra, med henvisningen sigtet ind i typen (søgemaskine (organisk eller cpc), direkte, social og uregistreret). Fra HTTP-henviseren registrerer __utmz-cookie også, hvilket søgeord genererede besøget plus geolocation-data.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: a-gravering@mail.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

A-GRAVERING V/ANNE DALSAGER
Framlev Korsvej 3A
8462 Harlev J
Telefon: 70701560
Email: a-gravering@mail.dk